INTERIM

Bent u op zoek naar een tijdelijke professional met ruime ervaring in de bancairesector? Ronald Nab  Advies & Interim biedt u de oplossing.

Ronald Nab Advies & Interim draagt zorg voor een juiste invulling van tijdelijke opdrachten bij onder andere banken. Dit betreffen voornamelijk opdrachten op het gebied van Private Banking, kwaliteit- en projectmanagement en coaching.

Het invullen van opdrachten kan plaats vinden in samenwerking met een aantal gerenommeerde bureaus die gespecialiseerd zijn in detachering in de bancaire sector, waardoor een juiste match van opdracht en persoon plaatsvindt.

Binnen de bancaire sector is bij Ronald Nab Advies & Interim ruime kennis en ervaring aanwezig binnen de segmenten Private Banking, Financieel Advies en Control binnen de Rabobank-organisatie. Voor het invullen van tijdelijke opdrachten kunt u terecht voor de volgende functies:

  • Private Banker
  • Teamleider
  • Kwaliteitsmanager
  • Projectmanager
  • Coach (on the job)
  • Trainer

Werkwijze

Mijn werkwijze is helder en transparant door vooraf duidelijke afspraken te maken weten we wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten.

We starten met een vrijblijvende kennismaking. Op een door u gewenste locatie inventariseren wij uw vraagstuk (probleem, opdracht, planning etc.) en brengen de samenwerkingsmogelijkheden voor u in beeld. Deze kennismaking kost u niets maar levert u, naast een goed gesprek, nuttige handvatten op om uw vraagstuk beter te kunnen beoordelen. Indien er op basis van deze kennismaking sprake is van een wederzijds vertrouwen vindt er een vervolggesprek plaats. Tijdens dit gesprek gaan we dieper op uw vraagstuk in en worden vervolgafspraken gemaakt.

Bent u nieuwsgierig wat Ronald Nab Advies & Interim voor u of uw organisatie kan betekenen en welke tarieven ik daarvoor hanteer? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.