WAT IS MIJN KLUIS?

Financiële zaken kunnen eenvoudiger dan u denkt. Geen ingewikkelde en lange verhalen, maar gewoon een begrijpelijk overzicht. Gemakkelijk, duidelijk en overzichtelijk.

Ik bied u toegang tot MijnKluis: uw eigen persoonlijke omgeving. MijnKluis laat u zien of u in alle fases van uw leven voldoende geld hebt om de dingen te doen die wilt of moet doen. Een duidelijk en begrijpelijk beeld van uw financiële zaken. De basis voor het nemen van de juiste beslissingen voor uw financiële toekomst. Met MijnKluis weet u precies waar u staat, zodat u kunt bepalen waarvoor u gaat.

Duidelijke grafieken en heldere overzichten laten u zien wat u kunt besteden nu en in de toekomst. Hierbij wordt rekening gehouden met heffingskortingen, toeslagen en kinderbijslag zodat u een goed beeld hebt van uw situatie. Ook kunt u hier het gegeven advies en rapporten terugkijken.

Veranderingen in de fiscale wetgeving of sociale uitkeringen worden direct voor u doorgerekend.

MijnKluis kunt u overal en altijd benaderen en met Mijn Kluis heeft u al uw financiële zaken op een rijtje: salaris, pensioen, hypotheek, sparen & beleggen, verzekeringen en andere inkomsten en uitgaven.

Wilt u weten waar u uw geld aan uitgeeft en hoe dit zich verhoudt tot uitgaven van het Nibud voor een vergelijkbaar huishouden? Ook dat is in MijnKluis mogelijk. Hierdoor wordt uw financiële  inzicht nog persoonlijker.

Het inzicht biedt u overzicht en helpt u belangrijke beslissingen te nemen.

Hieronder ziet u een aantal afbeeldingen uit Mijn Kluis. De gegevens op de foto zijn van een fictief opgevoerde klantsituatie.