Administratie en aangiftes

Administratie en aangiftes

Uw administratieve en financiële zaken op orde; dat is een geruststellende gedachte. Want een goed en actueel beeld van uw financiële situatie geeft rust en voorkomt nare situaties. Ik help graag iedereen die dit niet meer zelf wil of kan doen. Ik breng orde op zaken en houd uw financiële huishouding nauwkeurig bij.

Elke vraag, probleem en persoonlijke situatie is uniek, en is daardoor maatwerk. In een vrijblijvend kennismakings- en oriëntatiegesprek ga ik inventariseren welke administratieve hulpvragen u heeft.

administratie, hulp, help, overzicht, belasting, aangiftes

Voor welke administratieve diensten kunt u bij mij terecht?

Het is altijd fijn om uw belastingzaken goed op orde te hebben. Veel mensen zien de belastingaangifte als verwarrend en als een last. Heel begrijpelijk want met de constante wetswijzigingen kunt u dit beter uitbesteden aan een expert. Ronald Nab Advies & Interim kan de volgende aangiftes voor u verzorgen:

 

  • Aangifte Inkomstenbelasting
  • Aanvragen/wijzigen voorlopige teruggave Inkomstenbelasting/PVV
  • Aangifte schenkbelasting
  • Aangifte Inkomstenbelasting bij overlijden (F-biljet)
  • Aangifte T-biljet scholieren en studenten

Naast aangiftes kunt u ook gebruik maken van mijn diensten voor het aanvragen/wijzigen van huur-, zorg-, kinderopvangtoeslag of kindgebondenbudget.

Het leven is duur, soms te duur. Om u tegemoet te komen, verstrekt de overheid daarom vier verschillende soorten toeslagen. Een toeslag is een bijdrage van de overheid om in uw levensonderhoud te kunnen voorzien. Of u recht heeft een toeslag en hoeveel toeslag u dan krijgt, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Graag helpen wij u, zodat u krijgt waar u recht op hebt.

 

 

 

Doordat het belastingstelsel de laatste jaren veel veranderd is komt het vaak voor dat u niet goed weet waar u recht op hebt. Zonde want zo loopt u vele euro’s mis die u anders zou kunnen besteden aan leuke dingen. Wacht niet langer en schakel onze hulp in. Ook wanneer u twijfelt of wanneer u graag advies wilt, kunt u gebruik maken van onze diensten.

Voor het invullen van de aangiftes maken wij gebruik van een machtigingscode van de Belastingdienst.

Let op:
Wanneer u ook een afspraak voor uw partner maakt, dan heeft deze een eigen machtigingscode nodig.

 

 

 

1
Stuur een Whatsapp bericht
Hallo, hoe kan ik helpen?