Adviestraject

Adviestraject

In drie stappen naar een persoonlijk financieel plan

Als eerste starten we met een aantal persoonlijke gesprekken, vervolgens een rapportage en tot slot krijgt u een duidelijk en op maat gesneden advies. Zo krijgt u in ruil voor een beperkte tijdsinvestering maximaal grip op uw financiële toekomst.

  1. Gesprekken

Een persoonlijk financieel plan bevat alle relevante informatie met betrekking tot uw situatie. Om deze boven tafel te krijgen zijn meestal meerdere gesprekken nodig. Hierin bespreken we:

  • uw inkomenssituatie, uw vermogensopbouw, uw uitgaven en mogelijke risico’s;
  • uw wensen en ambities voor de nabije en verdere toekomst.
  1. Rapportage

Alle door u aangeleverde informatie, de antwoorden op de vragen en uw doelen, leiden tot een rapportage. Die heeft de vorm van een persoonlijk financieel plan. Dit plan beschrijft uw huidige en toekomstige financiële situatie. En het maakt duidelijk wat u al goed heeft geregeld en wat u nog moet aanvullen of bijsturen.

  1. Persoonlijk financieel plan en advies

Aan de hand van het persoonlijk financieel plan bespreek ik samen met u de haalbaarheid van uw wensen en ambities. Aansluitend adviseer ik u over concrete mogelijkheden om deze te realiseren.

Regelmatige update

Elk persoonlijk financieel plan is natuurlijk een momentopname. Uw leven staat immers niet stil. Het is daarom verstandig om uw persoonlijk financieel plan geregeld opnieuw tegen het licht te houden. Zo kunt u tijdig bijsturen als dat nodig is.

Financieel inzicht geeft uw leven rust
1
Stuur een Whatsapp bericht
Hallo, hoe kan ik helpen?