Financieel inzicht

INZICHT & ADVIES

Heeft u financieel inzicht?

Hoe uw financiële situatie ook is, deze kan bijna altijd worden verbeterd. Financieel inzicht helpt u daarbij. Misschien ontbreekt het u aan kennis, tijd of interesse om u zich erin te verdiepen. Toch zou financieel inzicht u een hoop rust kunnen geven en de mogelijkheid om eventuele wensen te realiseren. Graag help ik u daarbij.

Droomwensen vervullen door financieel inzicht

Wat komt er binnen, wat gaat eruit, wat blijft over of, erger, wat komt u tekort? En heeft u daarbij ook aan de toekomst gedacht? Want zelden blijft uw inkomen en uw uitgavenpatroon door de jaren hetzelfde. Samen met eventuele potjes en reserveringen breng ik zo uw financiën en uw toekomstwensen in kaart. Daarbij signaleer ik mogelijke risico’s maar ook kansen.

Financieel inzicht maakt risico’s zichtbaar

We denken er liever niet over na, maar bijna iedereen in Nederland loopt een inkomensrisico. Op zo’n moment is het belangrijk dat u en wellicht uw nabestaanden weten waar ze aan toe zijn als het om de financiën gaat.

Een pensioenanalyse geeft u inzicht in uw inkomen wanneer u (eerder) stopt met werken. Maar stel dat of u of partner ziek wordt, arbeidsongeschikt of in het ergste geval, plotseling komt te overlijden? Wat gebeurt er met de nalatenschap, is er een testament?

Werkloos of arbeidsongeschikt worden heeft bijna altijd grote financiële gevolgen, ondanks de overheidsregelingen die er zijn. Het is daarom belangrijk stil te staan bij de risico’s die u loopt. Wist u dat Nederland meer dan 800.000 werknemers telt die hun werk geheel of gedeeltelijk niet meer kunnen uitvoeren vanwege arbeidsongeschiktheid?

creëer rust en laat dromen uitkomen
koffie rust

Mijn aanpak voor geeft iedereen financieel inzicht, overzicht en daarmee RUST

 

Elke vraag, probleem en persoonlijke situatie is uniek, en is daardoor maatwerk. In een vrijblijvend kennismakings- en oriëntatiegesprek ga ik inventariseren welke adviesvragen u heeft. Als eerste breng ik uw huidige financiële positie voor u in kaart. Om vervolgens te kijken naar uw kansen en de risico´s die u loopt. Op basis van uw wensen en mogelijkheden ontvangt u een advies op maat.

Voordat het zover is wilt u misschien eerst een keer kennismaken, want alles valt of staat met vertrouwen. Zonder uw vertrouwen is er geen basis.

Uw financiën, mijn zorg.

Betrouwbaar, deskundig en onafhankelijk.

1
Stuur een Whatsapp bericht
Hallo, hoe kan ik helpen?