TARIEVEN INZICHT & ADVIES

Onderstaande prijzen gelden per dienst of per uur, en zijn exclusief 21% BTW.

Complexiteit

Met welke kosten u te maken krijgt, hangt vanzelfsprekend ook af van de complexiteit van uw adviesvraag. Zoekt u antwoord op één vraag of wilt u een gedetailleerd financieel plan laten opstellen? Heeft u een vraag over uw persoonlijke financiën of die van uw bedrijf? Welke fiscale en juridische aspecten moet ik meewegen?

Kortom: de kosten die met uw vraagstuk zijn gemoeid, vormen een maatwerkkwestie.

Voor mijn diensten en voor mijn dienstverlening wordt altijd een offerte uitgebracht, hierdoor weet u exact waar u aan toe bent.
Het oriëntatie-/kennismakingsgesprek is, wanneer u binnen 15 kilometer van Raalte woont (totaal van de heen- en terugreis), altijd gratis.

Bij een reisafstand van meer dan 15 kilometer wordt voor zowel het oriëntatie-/kennismakingsgesprek als voor de afspraak voor uitvoering van de werkzaamheden, reiskosten berekend over de afstand boven 15 kilometer.

WerkzaamhedenTarief
Uurtarief€ 75,00 per uur
Toegang tot Mijn Kluis€ 30,00 per jaar
Financieel Inzicht particulier€ 250,00 - € 300,00
Financieel Inzicht OndernemerMaatwerk offerte
Financieel Inzicht inclusief adviestrajectMaatwerk offerte
Financieel inzicht bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en/of overlijden (deel advies)
Maatwerk offerte
Financiële-, Vermogens of InkomensplanningMaatwerk offerte
Algemeen financieel adviesMaatwerk offerte
Reiskosten (totale afstand minus 15 km gratis)€ 0,19 per km

Het uurtarief wordt doorberekend op basis van werkelijk aan de opdracht/taak bestede tijd, met een minimale doorbelasting van 15 minuten.

In het tarief wordt er vanuit gegaan dat alle benodigde documenten aanwezig zijn tijdens de afspraak of in 1 keer compleet aangeleverd worden. Bij het niet compleet aanleveren van de gevraagde gegevens kunnen aanvullende kosten in rekening worden gebracht