Oh nee, het is weer december

stress

Geschreven door Ronald Nab

2 december 2015

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible” margin_top=”5px” margin_bottom=”5px” background_color=”rgba(255,255,255,0)”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_separator style_type=”none” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text][fusion_dropcap color=”” boxed=”yes” boxed_radius=”1px” class=”” id=””]G[/fusion_dropcap]
isteren was het 1 december, het begin van een periode van gezelligheid, familiebezoekjes, lekker eten en warmte. Alleen niet voor iedereen.

 

Voor een behoorlijk aantal mensen staat deze decembermaand voor zorgen, stress en slapeloze nachten. De reden voor deze zorgen is de vraag: hoe kom ik deze dure maand door? Want er is niet voldoende geld is om alles te kunnen betalen.

Christmas-de-stressEen hulpmiddel is deze periode van zorgen en stress het krijgen van inzicht en overzicht in de financiën. Veel mensen nemen hier niet de tijd voor. En dat is jammer, want het gevoel van overzicht hebben kan je een groot gevoel van rust geven.

Een tip om de stress in december wat te verminderen, is om vroeg te beginnen met nadenken over deze dure feestmaand. Een leuk sinterklaas- of kerstcadeau kun je best in de zomer al kopen wanneer het in de aanbieding is. Hierdoor verdeel je de kosten ook nog eens over de maanden.

Wees creatief in het bedenken van oplossingen, waardoor de zorgen en stress een beetje verminderen en je nog meer kan genieten van Sinterklaas, de Kerstdagen en met een positief gevoel het nieuwe jaar in kunt.

Graag help ik u bij het in beeld brengen van uw inkomsten en uitgaven; nu maar ook in de toekomst. Hierbij bied ik u de mogelijkheid om in uw eigen omgeving, alles nog eens rustig te bekijken.

Een duidelijk en begrijpelijk beeld van uw financiële zaken, waardoor u ziet of u in alle fases van uw leven voldoende geld hebt om de dingen te doen die u wilt of moet doen. De basis voor het nemen van de juiste beslissingen voor uw financiële toekomst.

En hopelijk een mooi hulpmiddel om in het vervolg de ‘decemberstress’ te verminderen of te voorkomen.

Geïnteresseerd? Neemt u dan contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Eerdere berichten

1
Stuur een Whatsapp bericht
Hallo, hoe kan ik helpen?